Médiaajánlat

Cégünk egy több mint 10 éve a magyar piacon tevékenykedő SEO ügynökség. Olyan saját látogatottsággal rendelkező portálokat üzemeltetünk, ahová megfizethető áron tudunk kihelyezni PR cikkeket. Ügyfeleink számára havonta több mint 200 PR cikket írunk és helyezünk ki jelenleg is, és kb. 4000 linket építünk blogokra professzionális csapatunk segítségével. 

Széles palettájával igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket, többek között hírekkel, programokkal, közélettel, sporttal, gazdasággal, bulvárral, életmóddal, gasztronómiával, utazással, szolgáltatásokkal foglalkozó oldalakkal állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Így minden piaci szegmensből érkező partnerünk megtalálhatja a megfelelő felületet PR cikkei kihelyezésére.

Erősségeink közé tartozik, hogy megszólítjuk a kívánt célcsoportot, szakszerűen megírt szövegeinkkel felkeltjük a potenciális vásárlók figyelmét, választ adunk a felmerülő kérdésekre, így az egyedi kampánycélokra megfelelő megoldást nyújtva, elérjük a kívánt célt.

Segítséget tudunk nyújtani azok számára is, akik szakmájukban kimagaslóak, ám távol áll tőlük az online marketing világa. Ezért mi igyekszünk hidat építeni a felhasználók és a szakemberek között, tudván, hogy ma már minden információt a weben keresnek az emberek.

Válassza szakszerűen megírt, színvonalas, a céges image építést megfelelően támogató PR cikk megjelenést, melynek segítségével céljait hamarabb elérheti, mint gondolná!

Reális árak, minőségi portfólió és évtizedes online hirdetési tapasztalat, amit kínálunk.

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségünk bármelyikén!

Unelte SEO S.R.L.
www.seo101.hu
www.seo101.ro

info@seo101.hu
skype: seowebtools