Különféle kerti ötletek fából, a rusztikus és dekoratív hatásért

kerti ötletek fából

Talán nem is gondolná, de a kerti ötletek fából gyakran egészen egyszerűen kivitelezhetőek, és remek hangulatot varázsolnak otthoni zöld övezetébe. Egy szép, rendezett kertben pedig igazi feltöltődés időt tölteni.

Mi sem üdítőbb, mint egy kellemes hangulatú környezetben fogyasztani a reggeli kávét, teát, vagy épp egy-két pohár jó borral lazítani egy nehéz nap végén, és közben élvezni a természet közelségét.

A különféle kerti ötletek fából kiváló lehetőséget biztosítanak a ház körüli tér helyrepofozásában. Egy szép, gondozott kert pedig a nyugalom szigete lehet a rohanó mindennapok sűrű forgatagában.

Dobja fel udvarát filléres kerti ötletekkel!

kerti ötletek fából

A különféle kerti ötletek fából készítve nyújtják a leghangulatosabb hatást, hiszen a fák, mint élőlények, maguk is a természet szerves részét képezik. A meglehetősen drága készen megvásárolható kerti játszótér, mászóka vagy kerti bútor helyett/mellett számos kerti dekorációt Ön is elkészíthet. Így amellett, hogy kiélheti kreativitását, jelentős összegeket is spórolhat.

Ha úgy érzi, nem elég találékony az alkotáshoz, akkor se csüggedjen! A kerti ötletek fából címszavakat egy webes keresőbe pötyögve számos úgynevezett do it yourself (csináld magad) ötletet találhat. A kerti ötletek fából kimeríthetetlen tárházát kínálja Önnek az internet!

kerti ötletek fából

Persze akadnak olyan dolgok, melyek elkészítése nagyobb felkészültséget vagy több szerszámot igényel, de az internet határtalan ötletkínálatában biztosan talál Önnek is megvalósítható kreatív ötleteket. Ha egy-egy dekorelem elkészítése elsőre túl bonyolultnak is tűnik, ne adja fel! Különböző videók segítségével olyan kerti ötletek saját kezűleg történő megvalósításához is nagyszerű segítséget kaphat, melyekről álmodni sem mert!

Konkrét kerti ötletek fából, ha ihletre lenne szüksége

Nem is sejtené, milyen egyszerűen készíthet például kerti padot. Mindössze pár darab raklapra lesz szüksége, némi festésre, lakkozásra, egy matracra, esetleg néhány díszpárnára, és már kész is a kerti ülőke. Az összeállítás kisebb átvariálásával egy napozóágy is hasonló egyszerűséggel létrehozható. Jól jönne a teraszra egy kávézóasztal is? Mi sem egyszerűbb! Elő azokkal a raklapokkal!

kerti ötletek fából

Szintén könnyen megvalósítható, de nagyon mutatós kerti díszek a fából készült kerti virágtartók. Ezek sokféleképp elkészíthetők, lehet az alapjuk például egy-egy fatuskó vagy régi hordó. További kerti ötletek fából például a különböző szórakoztató eszközök, játékok. Ezek extra nagy méretekben megalkotva nem csak kellemes időtöltésként, de dekorelemként is szolgálhatnak.

Egyszerű lécekből, némi festék segítségével könnyedén készíthet például dominot. Vastagabb deszkákból remek emberméretű jenga jöhet létre! Vállalkozóbb kedvűek pedig akár egy gigantikus sakk-készlettel is megpróbálkozhatnak. Egy kis internetes böngészéssel egy-kettő rálelhet arra, hogy a különböző kerti ötletek fából minként készíthetők el. Nem beszélve arról, hogy a világhálót járva további remek elképzelésekre és tervekre bukkanhat.